h1

Er Bergen Antifascistisk Aksjon idioter?

februar 11, 2008

Jeg har stor sans for aksjonisme, men da må folk i det minste gjøre hjemmeleksen sin.

Bergens Tidende har i dag et oppslag om en kar som blir hengt ut som nynazist , og jeg kjenner at jeg blir forbannet. Dersom det viser seg at disse antifascistene rett og slett har hengt ut feil mann, ja da har de dritt så grundig på draget at de bør gå i skammekroken og bli der lenge.

Denne saken kan minne om en annen, for mange år siden drev noen aksjonister og sprayet «horekunde» på bilene til folk som kjørte rundt og plukket opp prostituerte, og det er vel og bra, problemet den gangen , og sannsynligvis en av årsakene til at det ble slutt på de aksjonene, var når de sprayet på en bil, med en fortvilet far som kjørte rundt på «strøket» og lette etter datteren sin.

Som sagt, jeg har stor sans for aksjonister, ofte er det det som er nødvendig for å sette ting på dagsorden, men da må de ikke gå så totalt på snørra som det ser ut til at AFA Bergen har gjort her.

Jeg gremmes

Reklame

One comment

  1. det var meg de skulle henge ut, vet du hvordan de fikk tak i det bildet? de overfalt meg en kamerate og en vennine uten grunn, og så stjal de mobilen.
    og igjen i sverige dagen etterpå da var de feige jævlene 20 istendefor 6, men da politiet kombare en bil da løp de feige kommunist fittene som faen når de var 20 mot 2-3 politifolkLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: