h1

Hvorfor er det ingen politiske partier som setter DISSE sakene på dagsorden?

januar 22, 2008

Som for eksempel tannlegebehandling. Hvorfor finnes det ikke et egenandelstak på utgifter til tannlege?

Før jul  mannet jeg meg endelig opp til å gå til tannlegen, da var det 5 år siden sist, og fire år siden jeg BURDE vært der. Men for fire år siden hadde jeg rett og slett ikke RÅD, så da blir det til at man utsetter faenskapen….og utsetter faenskapen, og utsetter faenskapen…..og resultatet? Jo, ca. 40-tusen måtte jeg ut med, for å få munnen i ship-shape igjen, bro, kroner, amalgamsanering, og trekking av tenner som ellers bare laget krøll, og som det egentlig ikke var vits i å samle på. Og det er her jeg blir forbannet. For hadde tannlege vært gratis, eller ikke kostet mere enn vanlige mennesker har råd til, hadde jeg tatt turen for lenge siden, og sluppet mye dritt, og bekymring. Og jeg VET at jeg ikke er alene….

Så når jeg stifter mitt nye parti, «regjeringspartiet» , er dette en av sakene som definitivt skal stå øverst på dagsordenen: Gratis tannlege for ALLE!

En annen ting som definitivt skal gjøres noe med, er opprettelsen av flere kolonihager og parsellhager over hele landet.

I Bergen, hvor jeg bor og lever, er det sørgelig få kolonihager, om noen, og de som er så heldige å ha en parsell i en slik en, vokter den som gull. Jeg tror det er flere års ventetid på å få fatt i en av disse små hageflekkene.

Etterspørselen er der med andre ord, alt man trenger er rett og slett politisk vilje, samt å kjøpe fri litt land fra folk som har slikt. Jeg vet om opptil flere plasser hvor man uten problemer kunne laget kolonihager. Det er viljen det kommer an på!  Og gjett hva jeg skal spørre politikere om ved neste valg!

2 kommentarer

  1. Gode spørsmål, jeg hat stilt meg dem selv. Eller, i det miste det med tannlegetjenester.

    Hva skal partiet ditt hete?


  2. Hehe, selvsagt regjeringspartiet! Jeg har tilogmed registrert domenenavnet regjeringspartiet.no, så får vi se hva som skjer!Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: